Головне

Дванадцять українців візьмуть участь у чемпіонаті Європи

25.03.2009 15:46 338 0

З 1 по 5 квітня в італійському Туріні стартує чемпіонат Європи зі стрибків у воду. Це перші змагання такого високо рівня після Олімпійських ігор, тому участь візьмуть найсильніші стрибуни континенту.

Українська команда проводить останні підготовчі збори в Запоріжжі і вже 28 березня відлітає до Туріну у такому складі: Олена Федорова, Анна Письменська, Ілля Кваша і Антон Захаров вестимуть боротьбу в стрибках з 3-х метрового трампліну, Юлія Прокопчук, Костянтин Міляєв - з 10-и метрової вишки. У цьому виді також виступатиме і Антон Захаров.

У синхронних стрибках з 3-х метрового трампліну наші спортсмени будуть представлені бронзовими призерами Ігор XXIX Олімпіади в Пекіні Іллею Квашою та Олексієм Пригоровим, з 10-и метрової вишки - Олександром Бондарем - Олександром Горшковозом та Юлією Прокопчук - Аліною Чапленко.

Також українці візьмуть участь у змаганнях і в неолімпійських дисциплінах - стрибках з трампліну з 1-го метра - Олена Федорова, Марія Волощенко, Ілля Кваша, Дмитро Меженський.

З минулорічного чемпіонату Європи наша команда повернулася з сімома нагородами (одним "золотом", двома срібними медалями, чотирма - бронзовими нагородами).

noc-ukr.org

Коментарі ()