Головне

Подхрадськи: Наступний сезон буде зовсім іншим

06.03.2013 17:42 131 0

У наступному сезоні "Донбас", використавши досвід нинішнього чемпіонату, зможе показати значно кращі результати.

Про це заявив захисник донецького "Донбасу" Петр Подхрадськи, повідомляє канал "Хокей".

"Ми не виконали задачу, яку поставило керівництво ще перед першими зборами – потрапити до плей-оф. З іншого боку, у нас було багато новачків КХЛ, хлопців, які приїхали з Європи", - нагадав він.

"Зрозуміло, що там інший стиль гри, до того ж всі ці поїздки. Іноді було видно, що їм важко. Водночас, для мене позитивним є те, що багато гравців залишаються на наступний сезон, у нас вже буде досвід". - продовжив він.

"Також на мою думку, керівництво підпише хороших гравців, які зможуть допомогти команді. Сподіваюся, що у наступному сезоні все буде геть по-іншому", - сказав Подхрадськи журналістам.

За його словами, команді у її дебютному сезоні в КХЛ також бракувало стабільності у виступах. Злети чергувалися із серіями невдач.

Додамо, що Подхрадськи став найрезультативнішим захисником "Донбасу" та четвертим бомбардиром клубу в сезоні КХЛ, набравши у 52 матчах регулярної першості 21 (10+11) очко за нейтрального показника корисності.

Для "Донбасу" нинішній сезон у КХЛ вже завершився. Хокеїсти отримали відпустку. 18 квітня команда знову збереться у Донецьку та продовжить тренування.

Коментарі ()