Головне

Кваліфікаційний олімпійський турнір. Данія - Україна 2:0. Андерсена не пробили. ВІДЕО

07.02.2013 23:20 570 0
Кваліфікаційний олімпійський турнір. Данія - Україна 2:0. Андерсена не пробили. ВІДЕО

Збірна України прогнозовано поступилася команді Данії у фінальному етапі олімпійської кваліфікації у Сочі-2014. Підопічні Олександра Куликова так і не змогли закинути суперникам, а ті відповіди двома голами.

Данців називають фаворитами всього міні-турніру, який вони приймають у невеличкому містечку Войєнс. Дивним став той момент, що українці розпочали поєдинок набагато впевненіше й активніше. Однак воротаря Фредеріка Андерсена, права на якого належать "Анахайму" з НХЛ, "синьо-жовтим" пробити так і не вдалося.

Водночас, Данія у середині першого періоду вирівняла гру, а потім і закинула. Момент, до речі, дуже довго розглядали арбітри зустрічі. І лише після кілька хвилинного перегляду вони зарахували взяття воріт. Відверто кажучи, зробили це правильно, адже шайба на кілька сантиметрів таки перелетіла за лінію воріт Напненка, який у цьому поєдинку рятував Україну як тільки міг.

Але довелося Євгену капітулювати ще одного разу. Захисники кинули на призволяще свого воротаря на початку другого періоду, а нападник Данії спокійно добив шайбу у сітку воріт. В інших епізодах Напненко діяв добре, записавши у свій актив 23 сейви.

Прикро було дивитися на останній секунді другого періоду на те, як грубо грає Олег Шафаренко. Без вагань рефері вилучили українського гравця за грубу гру проти суперника, що лежав на льоду. І вилучили не просто так, а до завершення поєдинку, та ще й нагородили "синьо-жовтих" грою у меншості на п'ять хвилин.

Українці вистояли три хвилини, а потім їм допомогли господарі, які отримали дві хвилини штрафу, - тобто у рівних складах грали команди. Але і цього не вистачило підопічним Куликова. Вони так і не зуміли використати більшість. А всі дальні кидки Побєдоносцева відбивав Андерсен.

Отож, маємо поразку України від Данії. Наступну зустріч "синьо-жовті" проведуть у п'ятницю, 8 лютого. Суперниками будуть білоруси, які також поступилися у першому поєдинку - Словенії.

Коментарі ()