Головне

Збірна України привезла два "срібла" зі змагань у Москві

03.03.2013 20:54 424 0

Національна збірна України з художньої гімнастики виступила на міжнародному турнірі "Гран-Прі Москва 2013" і привезла додому дві "срібні" медалі.

Про успіх спортсменок на змаганнях, де виступали гімнастки з понад 30 країн світу, повідомляє офіційний сайт Федерації гімнастики України.

Збірну України в групових вправах представляли гімнастки "Школи Дерюгіних": Євгенія Гомон, Олена Дмитраш, Світлана Прокопова, Олександра Гридасова, Валерія Гудим. У нинішньому році турнірів серії "Гран-Прі" буде п'ять, заключний - в Берліні.

2-го березня в сумі багатоборства, яке одночасно є і кваліфікацією до першого етапу серії "Гран-Прі", збірна України стала "бронзовим" переможцем з сумою балів 30,550. Перше місце здобула команда Росії (32,600), друге - команда Болгарії (31,350).

А вже 3-го березня у фіналах "Гран-Прі" українська команда у групових вправах двічі піднімалася на п'єдестал за "сріблом". Перша медаль за вправу з 5-ма булавами, друга - 3 м'ячі і 2 стрічки. "Золото" дісталося команді Росії, "бронза" - Болгарії.

Коментарі ()