Головне

Селтік підписав уже шостого японського легіонера

31.12.2022 21:41 1008 0
Селтік підписав уже шостого японського легіонера

Джерело - celticfc.com.

25-річний опорний хавбек Йокогами Марінос Томокі Івата став вже шостим японським легіонером у складі шотландського Селтіка.

Про це повідомляє офіційний сайт кельтів.

Він перейшов на умовах оренди з правом викупу.

"Дуже радий приєднатися до такого великого та успішного клубу, відомого у всьому світі. У Селтіку мене захоплює все – масштаби клубу, уболівальники, атмосфера, стиль футболу, яким славиться команда, і, звичайно, робота з гравцями та тренером. З нетерпінням чекаю старту сезону, зустрічі з моїми новими товаришами по команді та початку роботи над тим, щоб приносити нашим уболівальникам дедалі більше успіху", - зазначив Івата.

До підписання хавбека Марінос, головний тренер Селтіка, австралієць Анже Постекоглу вже привів у Глазго його п'ятьох співвітчизників - Йосуке Ідегуті, Рео Хатате, Кього Фурухаші, Дайзена Маеду та Юкі Кобаяші, який, як і правий захисник збірної Канади Алістер Джонсон, приєднається до команди у січні.

"Ми дуже раді запросити Томокі до Селтіка, і я впевнений, що він стане гравцем, який сподобається нашим уболівальникам. Це універсал, який може діяти на різних позиціях у середній лінії та обороні, справді відданий своїй справі футболіст із деякими відмінними якостями. Він знаходиться в чудовому для нас віці, його кар'єра йде правильним шляхом, але у нього вже є хороший рівень досвіду і щойно був блискучий сезон - він повністю заслужив як чемпіонство, так і нагороду гравця року в Японії, і ми впевнені, що він також зможе привнести цей справді високий рівень до нашої команди", - сказав Постекоглу.

Нагадаємо Барселона хоче підписати хорватського захисника Селтіка.

Коментарі ()