Головне

Бурбас: Шевченко намагався прикритися іменем Зеленського

Журналіст розповів про лист УЄФА та ФІФА
19.12.2022 13:52 2435 1
Бурбас: Шевченко намагався прикритися іменем Зеленського

Президент УЄФА Александр Чеферін попередив Андрія Шевченка щодо незаконного очолення УАФ.

Про це повідомляє журналіст Ігор Бурбас.

"Цим відкритим листом УЄФА та ФІФА сигналізують, що владу в нашому футболі нібито захоплюють рейдерським шляхом. І справа тут зовсім не у розслідуваннях проти Андрія Павелка, їх залишимо слідству. Річ у тім, як в крісло керівника УАФ через чорний вхід заводять Андрія Шевченка".

  Актуально: ФІФА та УЄФА можуть виключити Україну через проведення Виконкому

"За моєю інформацією, на початку минулого тижня Шевченко мав з президентом УЄФА телефонну розмову. Не надто приємну для себе. Александер Чеферін проінформував амбітного чиновника-початківця - якщо у Будинок Футболу його "заведуть" в обхід закону, то двері до Виконкому УЄФА для нього назавжди зачинені. Шевченко намагався прикритися іменем Володимира Зеленського. Мовляв, це глава держави штовхає йти на вибори. На це у відповідь почув, що краще від такого наміру відмовитися, аби не заплямувати своє легендарне ім‘я".

  Читайте: CAS розгляне позов Шахтаря проти ФІФА наступного тижня

"До речі, в Офісу Президента цими вихідними якраз була нагода перевірити менеджерські здібності Шевченка. Йому доручили полетіти в Катар і домовитися, аби перед фіналом ЧС показали відеозвернення Зеленського. Як ми вже розуміємо, ця місія була провалена", - написав Бурбас

Зозуля: Ви, пане Шевченко, і надалі тиснете руки тим, хто підтримує росію

Коментарі ()