Головне

Мессі: Суарес не заслужив, щоб його так вигнали

Лідер Барселони зворушливо попрощався з партнером по команді
25.09.2020 13:33 5201 0
Мессі: Суарес не заслужив, щоб його так вигнали

Лідеру каталонців Ліонелю Мессі буде дивно бачити багаторічного партнера Луїса Суареса в іншій футболці.

Про це заявив сам аргентинець.

"Я вже здогадувався про відхід Суареса, але сьогодні зайшов в роздягальню і остаточно в цьому переконався. Буде дуже складно більше не проводити з тобою час як на полі, так і за його межами. Ми будемо дуже сумувати за тобою. Минуло багато років, спільних обідів, вечорів... Це ніколи не забудеться.

Буде дивно побачити тебе в інший футболці. Ти один з найважливіших гравців у історії клубу, що добився вагомих досягнень як в клубі, так і індивідуально. Ти не заслужив, щоб тебе вигнали таким чином. Але правда в тому, що на цей час мене вже нічого не дивує.

Я бажаю тобі всього найкращого в цьому новому випробуванні. Я дуже тебе люблю. До скорої зустрічі, мій друг", - сказав Мессі.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ya me venía haciendo la idea pero hoy entré al vestuario y me cayó la ficha de verdad. Que difícil va a ser no seguir compartiendo el día a día con vos, tanto en las canchas como afuera. Los vamos a extrañar muchísimo. Fueron muchos años, muchos mates, comidas, cenas... Muchas cosas que nunca se van a olvidar, todos los días juntos. Va a ser raro verte con otra camiseta y mucho más enfrentarte. Te merecías que te despidan como lo que sos: uno de los jugadores más importantes de la historia del club, consiguiendo cosas importantes tanto en lo grupal como individualmente. Y no que te echen como lo hicieron. Pero la verdad que a esta altura ya no me sorprende nada. Te deseo todo lo mejor en este nuevo desafío. Te quiero mucho, los quiero mucho. Hasta pronto, amigo.

Публикация от Leo Messi (@leomessi)

Раніше, Барселона продала Луїса Суареса в Атлетіко.

Коментарі ()