Головне

Циганик: Після поразки від Шахтаря у Сьоміна була не зовсім адекватна поведінка

Журналіст - прокоментував чутки про відновлення співпраці Сьоміна і Динамо
27.05.2020 10:10 4349 0
Циганик: Після поразки від Шахтаря у Сьоміна була не зовсім адекватна поведінка

Остання каденція Юрія Сьоміна у київському Динамо була достатньо складною.

Про це заявив журналіст Ігор Циганик.

"Чи вірю, що Юрій Сьомін втретє повернеться у Динамо? Ні, не вірю. Ну не може Сьомін вже приїхати в Динамо. Мало хто пам'ятає, але остання його каденція в Динамо була достатньо складною, особливо в кінці. Наскільки мені відомо, тоді була не зовсім адекватна поведінка з боку тренера. Коли Динамо програло 1:4 Шахтарю, Сьомін ввечері полетів у Москву, дав два вихідні футболістам.

Було видно, що він вже просто рутинно виконує свою роботу, не дуже переймаючись результатом. Як на мене, його другий прихід в Динамо був дуже неорганічним. Тоді потрібно було залишати Лужного після Газзаєва. Так, програли чемпіонат, але в єврокубках дуже переконливо виглядали і грали чудово. Але повернули Сьоміна, а у нього вже не було тієї мотивації, яка була під час першого етапу в Києві, коли йому потрібно було доводити своїм босам з Москви, що він ще здатен працювати.

Я віддаю належне Юрію Павловичу, але роки беруть своє. Напевно, в цій ситуації Динамо – не той клуб, де він може прогресувати, і сам клуб не зможе прогресувати з ним", - сказав Циганик.

Раніше, названо суму, за яку Динамо готове відпустити Циганкова.

Коментарі ()