Головне

Суркіс: Думав, що вчинив геніально, коли прибрав Михайличенка

Михайличенко - хороший психолог
21.08.2019 18:06 3505 0
Суркіс: Думав, що вчинив геніально, коли прибрав Михайличенка

Ігор Суркіс у 2004 році несправедливо звільнив Олексія Михайличенка з посади головного тренера команди Динамо.

Про це заявив сам президент Динамо, повідмоляє FootballHub.

"Михайличенко - хороший психолог. Він один з тих, хто за рекомендацією Лобановського залишився працювати тренером Динамо. Звільнення Михайличенка після Трабзонспора? Аналізуючи те, що я робив раніше, а я все-таки вже не молодий, є життєвий досвід, я вважаю, що вчинив по відношенню до Михайличенка неправильно, враховуючи, як я поводився з іншими тренерами потім. І я це завжди говорив. Це було на емоціях.

Хацкевич був звільнений після трьох спроб в Лізі чемпіонів, а Михайличенка я звільнив після однієї гри, а ще був другий матч попереду. І говорити, що Сабо був чарівником ... Повірте мені, ніякий він не чарівник. Тоді вже була підготовлена ​​команда, і Сабо зумів психологічно її налаштувати. А команда вже була фізично готова. А у нас тоді з Михайличенком була розмова на базі. Пам'ятаю, я приїхав, емоційно щось сказав, він відповів. Я був молодий, і стався момент звільнення.

Ми потрапили в Лігу чемпіонів, і я тоді подумав, що вчинив правильно. Навіть геніально, що прибрав Михайличенка. Але потім я зрозумів, що вчинив неправильно. І в подальшому я на днях народження або інших зустрічах неодноразово просив у нього вибачення", - сказав Суркіс.

Раніше, Ребров закликав допомогти Михайличенку.

Нагадаємо, журналіст назвав Михайличенка останнім "динамівським" тренером.

Коментарі ()