Головне

У Казахстані є версія про те, що гравці Астани "зливають" Григорчука

Гравці Астани виступають гірше своїх можливостей
24.07.2019 14:23 2627 0
У Казахстані є версія про те, що гравці Астани "зливають" Григорчука

Нинішній склад Астани, якою керує українець Роман Григорчук, не дозволяє розраховувати на груповий етап Ліги чемпіонів.

Про заявив журналіст видання Vesti.kz Алібек Кабенов.

"Для багатьох, в тому числі в команді, стало дивним повернення Григорчука взимку. У чемпіонаті Казахстану Астана виступає гірше своїх можливостей. Ранній виліт з Ліги чемпіонів безумовно вплинув на його положення, яке і без того не назвеш міцним. Ліга чемпіонів - це великі гроші, яких клуб потребує. Але є і усвідомлення того, що нинішній склад Астани не дозволяє розраховувати на груповий етап Ліги чемпіонів. Зараз Григорчук повинен вийти у груповий етап Ліги Європи, якщо цього не відбудеться, то його відставка виглядає неминучою.

У Казахстані є версія про "зливання" тренера. Гравці, в тому числі лідери, дійсно грають нижче своїх можливостей. Була інформація, що команда не прийняла Григорчука ще у минулому році, але цілком упевнено говорити про це не можна. Якщо судити візуально, то у порівнянні з минулими сезонами, видно що команда не настільки мотивована і сконцентрована, як раніше", - зазначив Кабенов.

Вчора Астана зіграла внічию в Андоррі.

Раніше, після домашньої перемоги 1:0 Астана на виїзді з рахунком 1:3 поступилася Клужу у першому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів. 

Коментарі ()