Головне

Франков: Павелко тільки широко розкривав рота в потрібних компаніях

26.04.2018 19:50 2616 0
Артем Франков

Президент ФФУ Андрій Павелко немає жодного стосунку до проведення фіналу Ліги чемпіонів у Києві.

У цьому переконує головний редактор журналу Футбол Артем Франков.

"Ніякого стосунку Павелко до проведення фіналу Ліги чемпіонів у Києві не мав, тільки рота широко розкривав у потрібних компаніях. Це виняткова заслуга самі знаєте кого, людини, у якої достатній європейський авторитет - Павелку ж просто ніде було його напрацювати, особливо в 2014 році, про який він сам говорить.

Утім, нехай той самий чоловік про себе розповість сам. Якщо захоче. Правда, коли Григорій Михайлович заговорить про все, Павелку буде дуже мало місця. Зокрема, про те, як Павелко взагалі став президентом Федерації футболу України.

Не було б ніякої маріупольської справи, якщо б Павелко дозволив комітету етики та чесної гри в старому складі дорозслідувати справу про договорняк Іллічівець - Гірник-Спорт. Повторював, повторюю і буду повторювати: весь цей розгін КЕЧІ був зроблений тільки для того, щоб обілити Іллічівець, нині Маріуполь.

Ніяких інших розумних підстав цим діям немає і не було. Цікаво, у скільки це обійшлося ФФУ - у плані витрат на якихось іноземців, відомих тільки Баранці? Чи не хочете опублікувати?" - написав Франков на matchday.

Нагадаємо, що Павелко розповів про конфлікт з Суркісом і борги Динамо.

Коментарі ()