Головне

Матч першості Греції ПАОК - АЕК не було дограно через озброєного президента клубу. ВІДЕО

12.03.2018 08:59 4088 0
 

Скандалом завершилася гра першості Греції за участю суперника Динамо по 1/16 фіналу Ліги Європи АЕКа

Гру було зупинено наприкінці ігрового часу після того, як на поле вибігли фанати, а згодом і президент клубу Іван Саввіді. 

Уже в доданий час до другого тайму Фернанду Варела відзначився у воротах АЕКа. Цей гол став би єдиним в матчі, але його бригада арбітрів скасувала через положення поза грою, яке було зафіксовано у центрбека ПАОКа.

Представники господарів поля виявилися обурені рішенням бригади арбітрів, в результаті чого вирішили вибігти на поле і з'ясувати з ними стосунки прямо там. Через бурхливий протесту судді були змушені піти в підтрибунне приміщення.

Однак не тільки фани і представники тренерського штабу ПАОКа вирішили розібратися в тому, що трапилося. Справа дійшла до прямих погроз на адресу головного арбітра Вассіліса Дімітріадіса. Видання Ekathimerini.com стверджує, що власник клубу Іван Саввіді, який вийшов на поле озброєним, у відкриту погрожував судді, сказавши йому, що він - труп.

Примітно, що під час поєдинку суддя вилучив з лавки запасних трьох осіб, одним з яких став головний тренер АЕКа Маноло Хіменес. Поєдинок так і не дограли, футболісти АЕКа звинуватили представників ПАОКа в залякуванні судді і вирішили на поле не повертатися, пише СпортАрена.

Раніше повідомлялося, що український захисник АЕКа Дмитро Чигринський отримав травму.

Нагадаємо, за ПАОК виступає український атакувальний хавбек Євген Шахов. Цікаво, що Шахов вийшов на поле на 78-й хвилині - якраз незадовго до вищеописаних подій.

Коментарі ()