Головне

Екс-хавбек Дніпра вдарив російського футболіста під час контрольного матчу. ВІДЕО

07.02.2018 00:24 4864 0
 Джаба Канкава

Колишній півзахисник Дніпра Джаба Канкава, який виступає у казахстанському Тоболі, побився із суперником під час спарингу із російським Анжі. 

Інцидент відбувся наприкінці гри, коли російська команда вже вела в рахунку 1:0. Канкава доволі жорстко зіграв проти Арсена Хубулова. 

Росіянину це не сподобалося і він підійшов до грузинського футболіста з'ясувати стосунки. Проте Канкава встиг вдарити першим, пробивши правим боковим. Розгорітися справжній бійці не дали гравці обох команда. 

Гра так і завершилася перемогою Анжі 1:0.

Нагадаємо, Канкава в Україні виступав за Дніпро, Кривбас та Арсенал. У складі команди з Дніпра він зіграв 134 матчі (5 голів та 5 передач). 

Із Дніпром Канкава дійшов до фіналу Ліги Європи-2014/15. У 2015 році він перейшов до французького Реймса. Влітку 2017-го Канкава залишив цей клуб і спромігся найти нове місце роботи лише на початку 2018-го.

Крім майже 200 зіграних матчів у командах УПЛ, в яких грузин відзначався непоступливістю та надійністю, Канкава запам'ятався вболівальникам епізодом у матчі проти Динамо, в якому він фактично врятував життя вінгеру киян Олегу Гусєву.  

Як відомо, у Тоболі виступає український голкіпер Дмитро Непогодов.

Коментарі ()