Головне

Кучер відповів агенту Зозулі на його звинувачення в підставі

30.01.2018 17:44 2463 0
Данило Кучер і Володимир Кузьменко

Голкіпер Гірника Данило Кучер відповів агенту Романа Зозулі Володимиру Кузьменку.

Свій лист воротар опублікував на своїй сторінці у фейсбук.

Нагадаємо, що Кузьменко звинуватив Кучера в тому, що голкіпер його підставив перед керівництвом Альбасете, підписавши контракт із Гірником.

"Хочу звернутися до Володимира Кузьменка. У моєму інтерв'ю я ні слова поганого не сказав на твою адресу, але в твоєму почув багато нового та цікавого про себе. Я більше не хочу піднімати цю тему розмов з тобою і журналістами, але скажу одне. Якщо ти почув на свою адресу щось неприємне, то прошу вибачення.

Величезне спасибі за прийом у тебе, мені це дуже приємно і сам я тобі це казав. У житті бувають такі ситуації, які змушують зробити зовсім по-іншому. У мене тоді була така ситуація. Я завжди говорив тобі відкрито і чесно, але ти розумів це по-своєму.

У мене теж є що розповісти цікавого, але робити я цього не збираюся, просто хочу закрити цю тему розмов про цю ситуацією. Ти був знайомий зі мною тільки в телефонній розмові. Ми ніколи не знали один одного.

Мене дуже дратують люди, які, не знаючи особисте життя людини, як вона живе, кажуть такі слова на її адресу", - написав Кучер.

Нагадаємо, що Кучер підписав контракт із Гірником.

Коментарі ()