Головне

Чемпіонат Іспанії. 33 тур. Реал - Барселона 2:3. Це "ель-Класіко" за Барселоною

23.04.2017 23:58 6473 0
Чемпіонат Іспанії. 33 тур. Реал - Барселона 2:3. Це "ель-Класіко" за Барселоною

До матчу команди підійшли у різних психологічних кондиціях після єврокубкового тижня. Реал у важкому матчі переграв Баварію, а Барселона так і не змогли відквитати фору у три м'ячі у Ювентуса.

Щодо кадрових втрат, то вони були в обох команд. У "вершкових" пропускали гру Варан і Пепе через травми, а у каталонців давно травмований Відаль. А головна втрата - це Неймар, який пропускав "ель-Класико" через дискваліфікацію.

Перший тайм можна поділити на дві частини, до гола Реала та після голу Барселони. З перших хвилин "вершкові" захопили ініціативу, і за перші 15 хвилин гри створили три гольові моменти, але ні Бейл, ні Роналду не змогли використати свої нагоди.

Та все ж на 27-й хвилині Реал досягнув свого. Після подачі кутового Марсело підхопив м'яч і виконав крос у штрафний майданчик, де Рамос поцілив у стійку, а Каземіро вже добивав у вільний кут.

Після пропущеного голу Барселона дуже швидко прийшла до тями, та майже одразу зрівняла рахунок. Бускетс дав в розріз на Ракитича, той прострілив на лінію штрафного, де Мессі двома дотиками прибрав двох захисників, а третім пробив у кут воріт Наваса.

Після забитого м'яча вже Барселона контролювали гру та могла наприкінці тайму забивати, але Мессі не влучив у ворота після помилки Наваса на виході. Також Зідан змушений був робити заміну вже у першому таймі: Бейл травмувався на рівному місці, його змінив Асенсіо.

Другий тайм, так само як і перший, активніше розпочали господарі. Бензема повинен був забивати після подачі Марсело, але з 3-х метрів примудрився пробити головою у голкіпера. Також тер Штеген потягнув дальній удар від Крооса. Барселона відповіла моментом Алькасера та Піке. В обох випадках рятував Навас.

Гойдалки продовжилися і надалі, спочатку Роналду не влучив з 5-ти метрів у ворота, а в атаці у відповідь після геніального пасу від Іньєсти, Суарес не зміг переграти Наваса.

Та вперед все ж вийшла Барселона. На 75-й хвилині Ракитич отримав м'яч біля штрафного майданчика, підробив його собі під ліву ногу та пробив у дальній кут, без шансів для голкіпера. Через три хвилини Рамос підвів свою команду, отримавши пряму червону картку за грубий підкат протиМессі. Здавалося б, що ось він момент для того, щоб добити "вершкових", але вийшло все навпаки.

Спочатку Піке не переграв Наваса у ближньому бою. А Реал відігрався завдяки точному удару Хамеса з воротарського майданчика, після прострілу від Марсело. Могли господарі забивати і третій м'яч, але трішки загралися й пропустили контратаку на 92-й хвилині. Серхі Роберто протягнув мяч через півполя, віддав на Гомеша, той на Альбу а останній вже відкотив на Мессі, який і поставив крапку у цьому видовищному матчі , - 2:3 на користь Барселони.

Таким чином, Барселона після цієї перемоги обходить Реал за додатковими показниками і виходить на перше місце у Ла-Лізі, але Реал ще має матч у запасі проти Сельти.

Коментарі ()