Головне

Анчелотті: У нас є перевага, але ми повинні добре зіграти в Лондоні

16.02.2017 07:35 810 0

Головний тренер Баварії Карло Анчелотті прокоментував перемогу своєї команди над Арсеналом в першій грі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів (5:1).

"Ми провели хороший матч, вдало почали цю зустріч. Арсенал зміг зрівняти рахунок, в першому таймі у нас були проблеми. У другому таймі ми вийшли з кращим настроєм і знайшли потрібний баланс.

Ми провели багато хороших матчів, і я не можу сказати, найкраща це наша гра чи ні. Але це був не фінал, і завжди треба грати матч-відповідь.

Сьогоднішній результат дуже важливий, але ми не хочемо допускати якісь помилки в майбутньому. У нас є перевага, але ми повинні добре зіграти в Лондоні, продемонструвати ту ж концентрацію, щоб уникнути проблем.

Арсенал завжди небезпечний, особливо в тому, що стосується контратак. Після перерви ми явно додали в "фізиці". І думаю, що саме завдяки цьому наша перевага була такою великою.

Арсен Венгер - досвідчений фахівець, але це футбол. Він знайде спосіб впоратися з ситуацією, що склалася. Це всього один матч", - цитує Анчелотті офіційний сайт УЄФА.

Карло Анчелотті
Коментарі ()