Головне

Інфантіно вважає, що численні оренди молодих гравців йдуть на шкоду футболу

04.11.2016 15:39 667 0

Президент ФІФА Джанні Інфантіно підтримав ідею правил по обмеженню кількості футболістів в складах клубів для боротьби з численними орендами молодих гравців.

Про це він заявив у коментарі агенству Reuters.

"Я вважаю, що це неправильно, але це дозволено. Неправильно, коли клуб збирає кращих молодих гравців, а потім роздає їх направо і наліво. Це не обертається нічим хорошим ні для розвитку футболістів, ні для самого клубу", - зазначив він.

"Я повністю поділяю ідею про те , що ми повинні попрацювати над обмеженням розміру складу клубів ", - додав Інфантино.

Також глава ФІФА заявив, що необхідно зробити трансферну систему більш зрозумілою і прозорою, в тому числі в частині розподілу суми трансферу між сторонами угоди: клубами, гравцями і їх агентами.

"Коли кілька мільярдів доларів витрачаються за один або два місяці, ви повинні переконатися, що все відбувається" чисто ". Настав час серйозно переглянути систему регулювання трансферів і зробити її трохи прозоріше і зрозуміліше", - заявив Інфантіно, слова якого наводить ua-football.com.

Нагадаємо, що Джанні Інфантіно вступив на посаду президента ФІФА в лютому 2016-го року, змінивши на цій посаді Йозефа Блаттера.

Коментарі ()