Головне

Бабич: Немає претензій до гравців, вони виконали установку

19.11.2016 17:14 756 0

Головний тренер Чорноморця Олександр Бабич не став звинувачувати своїх гравців в поразці Олімпіку (0:1) в матчі 15-го туру УПЛ.

Автором єдиного гола в матчі став хавбек Олімпіка Іван Матяж, який вразив ворота одеситів на 22-й хвилині гри.

"Футбол вийшов осінньо-весняний, було багато боротьби і довгих передач. Звичайно, вдалася в знаки якість поля, хоча ми пристосувалися і створювали моменти. Хоча б один момент потрібно було реалізувати", - зазначив він.

"Була бойова гра, ніхто не хотів поступатися, а ми повинні були дві-три ситуації доводити до забитого м'яча", - сказав Бабич в інтерв'ю телеканалу Футбол 2.

Бабич не став звинувачувати своїх гравців в поразці.

"По самовіддачі і бажанню питання немає. Звичайно, не вистачає майстерності, щоб реалізовувати моменти, але хлопці виконали установку, і у мене до них претензій немає. Будемо рухатися далі, і домагатися позитивного результату", - додав Бабич.

"Не можу сказати, що ми багато виграли боротьби в центрі поля, адже повинні були грати агресивніше. У другому таймі вже підбирань було більше, і ми вигравали єдиноборства, а в першому таймі було багато питань до опорних півзахисників. Розуміємо, що є у нас і кадрові проблеми", - підкреслив Бабич, слова якого наводить sportarena.com.

Після цього матчу турнірне становище обох команд не змінилося. Чорноморець займає 6-е місце з 19 очками, а Олімпік з 26 балами утримує 4-й рядок.

Коментарі ()