Головне

Суркіс: Представники Байєра в обхід Динамо виходили на Драговича

11.07.2016 16:46 1983 0

Представники німецького Байєра в обхід Динамо виходили на захисника столичного клубу Александара Драговича.

Про це  у інтерв'ю СЭ в Украине повідомив президент київського Динамо Ігор Суркіс.

"На даний момент на моєму столі немає офіційної пропозиції від німецького клубу - Останнє надійшло приблизно півтора місяця тому, але сума компенсації за гравця нас не влаштувала", - зазначив він.

"Водночас мені точно відомо, що представники Байєра в обхід Динамо виходили на самого Драговича - ще до чемпіонату Європи, що, не виключаю, вплинуло на його гру в складі збірної. Наш клуб має тепер всі підстави звернутися до ФІФА і УЄФА", - заявив Суркіс.

Президент Динамо заявив, що німецький клуб не мав права контактувати з Драговичем безспосередньо, адже у нього ще чинний контракт на 2 роки.

"Для початку з запитом: чи мав Байєр право контактувати з нашим гравцем безпосередньо, якщо у футболіста - чинний контракт на два роки? Тиск на мене робити не треба: Драгович стане відпрацьовувати свій контракт в повній мірі рівно до того моменту, коли або Байєр, або будь-який інший солідний західний клуб не просто виявить до нього інтерес, а й запропонує відповідну компенсацію", - сказав він.

"Було б дивно, якби я погодився віддати ключового футболіста Динамо за суму менше тієї, за яку ми його купували", - підкреслив Суркіс.

Зазначимо, що Динамо хоче отримати за Драговича 15 млн євро. Київський клуб купив захисника за 9 млн євро.

Раніше сам Драгович заявив, що хоче перейти в Байєр і повідомив про це керівництво Динамо.

Нагадаємо, що Драгович в складі збірної Австрії брав участь в Євро-2016, однак його команда не змогла навіть вийти з групи.

Нагадаємо, Байєр не може домовитись про трансфер захисника через позицію киян, Лестер також хоче підписати Драговича.

Коментарі ()