Головне

Говерла буде подавати апеляцію на рішення щодо невидачі атестату

27.04.2016 14:22 744 0

Говерла буде подавати апеляцію на рішення ФФУ про невидачу атестата на наступний сезон УПЛ і паралельно буде вирішувати ситуацію по врегулюванню фінансового питання з футболістами, які раніше грали в клубі.

Про це у коментарі Футбол24 повідомив генеральний директор ужгородського клубу Іван Шіц.

"Так, ми будемо подавати апеляцію і паралельно будемо вирішувати ситуацію по врегулюванню фінансового питання з футболістами, які раніше грали в клубі. З сьогоднішнім штатом, який знаходиться в розпорядженні клубу, з футболістами, є домовленість і маємо порозуміння, що треба клуб зберегти і робити все, щоб отримати атестат", - зазначив він.

"Керівництво на чолі із Олександром Несторовичем Шуфричем буде врегульовувати ситуацію з футболістами, з якими ми маємо питання і рішення в спортивних і арбітражних судах", - додав Шіц.

За словами генерального директора, всі критерії: правові, спортивні, інфраструктурні клуб пройшов, і мінімальні вимоги, які є в регламенті по проведенню змагань і для отримання атестації, виконав.

"Всі критерії: правові, спортивні, інфраструктурні ми пройшли, і мінімальні вимоги, які є в регламенті по проведенню змагань і для отримання атестації, ми виконали. Серйозних зауважень ми не мали, тільки фінансові критерії", - запевнив Шіц.

"Так, є домовленості і підписуються угоди з футболістами. Ми будемо робити все можливе, щоб встигнути в той термін, який є, підписати угоди зі всіма футболістами, в тому числі, з Кузнєцовим і з Трухіним", - підкреслив Шіц.

Раніше керівництво клубу зикликало футболістів та інших співробітників до співпраці, та узгодження графіків погашення заборгованостей у найближчий час.

Коментарі ()