Головне

Віце-президент ФФУ: Замість Молдови Україна може зіграти з іншим суперником

19.04.2016 13:33 628 0

Агент ФІФА просить за матч Україна - Молдова 144 тисячі євро, інша компанія - 80 тисяч.

Про це під час сьогоднішнього "Футбольного прес-клубу" повідомив віце-президент ФФУ Володимир Лашкул, який розповів  про плани збірної України на підготовку до Євро-2016.

"Існує два варіанти підготовки збірної до Євро-2016. Варіант А: якщо чемпіонат України закінчиться 15 травня, то з 19 по 22 (або 27) травня національна команда проведе оздоровчий збір в Італії. А після цього, з 27 травня по 7 червня, пройде завершальний тренувальний збір у Швейцарії", - повідомив він.

"29 травня в Торіно відбудеться матч Румунія – Україна, 3 червня Україна зіграє з Албанією, а 6 червня – з Молдовою", - додав Лашкул.

Володимир Лашкул. Світлина 1927.kiev.ua

Віце-президент ФФУ також заувавжив, що замість Молдови Україна може зіграти з іншим суперником.

"Можливо, останній суперник буде замінений на іншого, тому що в Молдові новий агент ФІФА та можуть виникнути деякі спірні моменти. Чому? Час підготовки до Євро та чемпіонатів світу агенти ФІФА використовують для заробітку грошей", - пояснив він.

"Цей агент просить за матч Україна – Молдова 144 тисячі євро. А інша компанія, яка може організувати гру, - 80 тисяч. Учора ми вели переговори з Федерацією футболу Азербайджану. Працюємо над цим питанням", - сказав Лашкул.

За його словами, якщо чемпіонат завершиться 26 травня, то оздоровчий збір проводитися не буде.

"Що стосується варіанту В, то якщо чемпіонат України завершиться 26 травня, то оздоровчий збір проводитися не буде", - наводить слова Лашкула 1927.kiev.ua.

Коментарі ()