Головне

Маркевич: Якщо виграємо у Зорі, з'являться реальні шанси на бронзу

08.04.2016 13:23 357 0

У Дніпра з'являться реальны шанси на бронзу тільки у разі перемоги над Зорею у 21-му турі УПЛ.

Таку думку в інтерв'ю СЭ в Украине висловив головний тренер дніпропетровського клубу Мирон Маркевич.

"На відміну від минулого року, коли виступаючи на три фронти, ми зробили ставку на Лігу Європи, в цьому нам належить грати в двох внутрішніх турнірах. Які можуть бути тепер пріоритети - потрібно виходити на поле і грати в футбол!", - зазначив він.

"Хоч Зоря і грає в останньому турі з Шахтарем, на сьогоднішній день у них є гандикап в чотири очки. Про це теж не варто забувати. В першу ж чергу потрібно стежити за своєю грою і жити сьогоднішнім днем. А що буде далі - час покаже", - додав Маркевич.

За його словами, Зоря незручний суперник для Дніпра.

"Луганська команда добре використовує свої можливості, вміло діючи в контратаках. А що стосується сталості, то в футболі є таке поняття, як незручний суперник. Зоря для Дніпра якраз з їх числа. Але рано чи пізно потрібно ламати цю традицію", - заявив тренер.

"Якщо виграємо ми, то у нас з'являються реальні шанси на бронзу, а якщо перемогу здобуде Зоря - значить, вона остаточно відірветься від четвертого рядка. У разі ж нічийного результату вся боротьба буде ще попереду. Чи влаштує нас нічия? Ні", - підкреслив Маркевич.

Мирон Маркевич. Світлина ФК Дніпро
Коментарі ()