Головне

Кварцяний каже, що Волинь почне грати у другій лізі з серпня

03.03.2016 09:33 509 0

Найближчим часом інвестори Волині приймуть рішення про майбутнє клубу.

Про це заявив президент і тренер команди Віталій Кварцяний, пише сайт Волині.

"Найближчим часом інвестори приймуть рішення. У нас чотири штрафних санкції, від яких не втекти. Якщо ми погасимо всі борги до кінця року, то можемо залишитися в Прем'єр-лізі", - сказав він.

"Український футбол, як і вся країна, зараз в агонії. Є шанси зберегти клуб. Я підтримую рішення наших інвесторів, які відмовилися платити за те, за що не слід платити. Рішення ФІФА нелогічне. Шансу оскаржити, довести, що правда є і на нашій стороні нам не дали", - зазначив тренер.

За його словами, є можливість створити клуб з нуля і юридично правильно це зробити, змінити назву команди.

"Почати з аматорів, Другої ліги, Першої. Поки триватиме перезавантаження українського футболу, ми використаємо цей час для оновлення команди. Головне, щоб від нас не відвернулися. Потрібно потерпіти", - заявив Кварцяний.

"Почнемо грати у другій лізі з серпня. Це моя думка. Рішення за керівництвом. Я президент клубу, але не вирішую фінансові питання. Не можу диктувати умови інвесторам. Головне організуватися і потім повернутися в Прем'єр-лігу", - підсумував тренер.

Нагадаємо, у зимове міжсезоння команда Віталія Кварцяного отримала удар у вигляді зняття очок, лучани відкотилися від зони Ліги Європи.

Згодом в клубі почалися розмови, що Волинь змушена буде покинути УПЛ і провести декілька сезонів в нижчих лігах.

Нагадаємо, місяць тому Волинь уже позбавляли 12 очок, після чого команда вибула з переліку клубів, які боротимуться за єврокубки.

Також стало відомо, що з клубу найближчим часом знову знімуть 12 очок у турнірній таблиці чемпіонату УПЛ сезону-2015/16.

Віталій Кварцяний
Коментарі ()