Головне

Кварцяний: Я не можу вибігти з кувалдою на поле і бігати за футболістами

20.03.2016 17:42 391 0

У футболістів Волині було багато мажорних дій у поєдинку 19-го туру УПЛ з Олімпіком.

Про це головний тренер луцького клубу Віталій Кварцяний розповів в ефірі телеканалів "Футбол 1" / "Футбол 2".

"Результат не ображає жодну з команд, але ми допустили багато дитячих помилок. Футболісти не розуміють, що якщо дивитися з боку, то вони знижують себе у ціні. Було багато мажорних дій, безвідповідальності", - сказав він.

"Речі, які гравці Прем'єр-ліги повинні робити після хорошою п'яної ночі, а вони тверезі, виспалися, вийшли, і не можуть зупинити м'яч. Тепер ніхто не грає у дворах, коли йде сніг, як грали ми. Вони можуть грати краще, але такі втрати м'яча знижують якість футболу. Мене дивує їх легковажність", - додав наставник.

За словами Кварцяного, можливо, у нинішнього складу Волині не такий високий рівень майстерності, але вони однак повинні грати краще.

"Установка була грати більш агресивно, націлюватися на боротьбу на чужій половині поля, і не відходити назад. Але футболісти у грі вносять свої корективи, і установка деформується. Я не можу вибігти з кувалдою на поле та бігати за ними", - зауважив він.

"Футболісти відчувають, що немає конкуренції. У нас були моменти, але футболісти Олімпіка зіграли з великою самовіддачею. Але якби ми так атакували весь матч, у нас було б більше моментів", - підсумував тренер.

Світлина взята з footballua.tv
Коментарі ()