Головне

Cевідов: Незрозуміло, що буде з українським футболом через пару місяців

20.03.2016 11:04 562 0

Головний тренер Металіста Олександ Севідов вважає, що в в матчі з Ворсклою (0:3) його команда створила у два рази більше гольових моментів за суперника.

"У зв'язку з тим, що Металург знятий з чемпіонату, для команд нижче Олександрії сезон формально закінчений. Ніхто не вилітає за спортивним принципом. Але я сьогодні сказав хлопцям, що треба грати в той футбол, завдяки якому їх зможуть помітити команди вище нас класом. Їх завдання - грати у футбол. Що стосується воротарської позиції - тут є декілька тактичних моментів.

Незрозуміло, що буде з українським футболом через пару місяців, але, принаймні, ми намагаємося зрозуміти, з ким нам рухатися далі. Сьогодні в стартовому складі Металіста були чотири гравці, які завтра відправляться в U - 21 і U - 20.

Всього ж їх запрошено шість, відповідно, можете собі уявити, який досвід мають ці хлопці.
Звичайно, це не відмовка. Але, якщо в Ужгороді ми виглядали блідо, то сьогодні, на мій погляд, мої хлопці не поступалися дуже досвідченій Ворсклі. Я не сумніваюся, що ця майстровита команда наступного року гратиме в єврокубках. Для мене, як для тренера, образливо, що наша команда створила у два рази більше моментів, але це вже нікого не цікавить, - цитує тренера офіційний сайт Металіста.

Коментарі ()