Головне

У Металісті заборгованість по зарплаті складає чотири місяці

30.01.2016 14:07 568 0

Харківський Металіст має заборгованість по зарплаті перед своїми гравцями в чотири місяці.

Про це заявив спортивний директор Металіста Олександр Бойцан в інтерв'ю телеканалу Футбол 1.

"Гроші за збір сплачені, перший збір закритий повністю. Ми заплатили наперед за другий збір, а буквально найближчими днями буде сплачені проживання другого збору. Так що, в цьому плані жодних проблем немає взагалі.

Мотивувати футболіста, щоб він їхав на збір не треба, а про фінансові моменти ми домовлилися ще до нового року. У нас є план, який ми і виконуємо. Вони мотивовані тим, що хочуть грати в Металісті, а не грошима і зарплатами, адже тоді це вже не футбол, а кабаре. Знаєте, як мотивуєш грошима - потанцювали, не мотивуєш - не танцюють.

У нас був план, який я чітко перед футболістами озвучив ще до нового року, і він перед ними виконується. Труднощі і складнощі є скрізь, але ті, хто готовий працювати в такому режимі, вони тут, хто не готовий - їх в команді немає.

У нас зараз чотири місяці заборгованості перед футболістами, і кожен місяць ми будемо гасити по місяцю заборгованості. Можливо в деякі місяці погасимо два місяці, все можливо. Все у нас йде за планом, хоча і нам важко, і футболістам важко. Проте, грати ж потрібно", - розповів Бойцан.

Нагадаємо, що на зборі в Туреччині Металіст програв свій перший спаринг австрійцям.

Коментарі ()