Головне

Легендарний француз Тьєррі Анрі також хоче податися у тренери

07.01.2016 17:49 722 0

Легендарний форвард лондонського Арсеналу Тьєррі Анрі планує увійти до тренерського штабу "канонірів".

Відбудеться це тоді, коли француз отримає відповідну ліцензію.

"Зараз я планую отримати тренерську ліцензію. Періодично ми зустрічаємося з Арсеном Венгером і говоримо багато про що. Ми обговорюємо підготовку молоді, яка значно відрізняється від роботи з професіоналами, говоримо про футболістів академії, розмовляємо про ведення трансферної діяльності", - повідомив француз.

"Також, звичайно, ми обговорювали чи зможу я бути корисним Арсеналу. На даний момент Венгер дозволив мені працювати з молодіжними командами. Це, звичайно, не тренерська діяльність з професіоналами, але теж здорово. Хочеться випробувати себе в цьому амплуа", - зазначив Анрі.

Екс-форвард збірної Франції прагне почати свою тренерську діяльність саме в Арсеналі.

"Я люблю Арсенал і мені подобається перебувати тут. Дуже хотілося б почати свою тренерську діяльність саме в цьому клубі. У мене є своє бачення того, як повинна команда грати, проте бачення - це одне, а сама гра - зовсім інше", - зауважив він.

"Зараз я все ще вчуся. Упевнений, що скоро зможу передати свій досвід багатьом молодим футболістам", - заявив Анрі, слова якого з посиланням на офіційний сайт лондонського клубу наводить Footboom.com.

Нагадаємо, на даний момент знаменитий французький форвард працює експертом на одному з британських телеканалів.

Останнім клубом Анрі був Нью-Йорк Ред Буллз, який нападник залишив 1 грудня 2014 року.

Тьєррі Анрі. Світлина Reuters
Коментарі ()