Головне

Маркевич: Якби уболівальники знали, яка у Безуса зарплата, вони б його розірвали прямо на полі

07.12.2015 09:22 418 0

Головний тренер Дніпра Мирон Маркевич розкритикував гру Матеуса і Безуса.

"Гармонії не може бути. Вона була того року. Ось тоді я відчував кожного футболіста, і бачив, що ми можемо щось досягти. Так, нам десь трохи повезло, особливо в груповому турнірі Ліги Європи, і я цього не приховую. Але пізніше я вже побачив, що ця команда може обіграти будь-кого, і хлопці довели це.

А зараз ... Ну які стосунки? Про що говорити, якщо футболіст ходить по полю? Нам забиває Лаціо в Римі, а Матеус стоїть в центрі поля і сперечається з арбітром, що раніше був фол. Назад він не біжить. Зараз граємо з Полтавою, і знову ж таки: їх гравець забиває, а Матеус стоїть в центрі поля і колупається в носі.

Безус ходить по полю. У зухвалу, причому. Якби уболівальники знали, яка у нього зарплата, вони б його розірвали прямо на полі.

Яка у мене може бути гармонія з футболістами, які не хочуть відпрацьовувати? Ротань в 35 років один бігає в три рази більше, ніж той же Безус, Гамма або Даніло. Дуглас геть вирішив піти. Ось так і грає. Як я можу спокійно на усе це дивитися? Я сиджу на лавці, - цитує тренера ua-football.com.

Коментарі ()