Головне

Наставник Динамо U-19: "Перш за все, нам було необхідно зробити крок уперед"

24.11.2015 21:50 263 0

Для Динамо U-19 у матчі з однолітками з Порту, перш за все, необхідно зробити крок уперед.

Про це заявив наставник київського "Динамо U-19 Унаї Мельгоса прокоментував виїзну перемогу своїх підопічних над португальським Порту.

"Перш за все, нам було необхідно зробити крок уперед, показати те, що ми відпрацьовуємо на тренуваннях, від цього шанс виграти збільшувався, хоча це й не завжди запорука успіху. Ми створили непогані можливості, в чомусь нам пощастило. Але головне, що заробили три очки", - зазначив він.

"До перерви гра була більш-менш рівною, моменти були як у господарів, так і в нас. Можливо, в середині поля та в захисті нам чогось не вистачило, тобто, виглядали не найкращим чином. А другий тайм вийшов більш органічним. Напевно, на початку ми виглядали трохи гірше, але потім додали в динаміці з виходом на поле Циганкова", - сказав Мельгоса.

За словами тренера столичного клубу, навіть така боротьба про щось свідчить.

"Почали тікати в атаки до їхніх воріт, обходити захисників, відповідно, з'явилися моменти, забили гол. Наприкінці довелося потерпіти, поборотися, потом та кров'ю довести, на що ми здатні. Оскільки Порту - дуже хороша команда топ рівня. Тож навіть така боротьба про щось свідчить", - додав Мельгоса, слова якого наводить прес-служба Динамо.

Коментарі ()