Головне

Луческу: "Чекаємо з нетерпінням завтрашньої гри"

24.11.2015 19:34 454 0

Шахтарю потрібно позбутися тих помилок, які клуб допустив у першому матчі з Реалом у Мадриді.

Про це на передматчевій прес-конференції напередодні матчу Шахтар - Реал заявив наставник "гірників" Мірча Луческу.

"Складно оцінити поразку Реала у матчі проти Барселони. У моїй кар'єрі були ситуації, коли реакція команд, які програвали з таким рахунком, була агресивною. Після таких матчів футболісти намагаються довести, що це була лише випадковість. Правда, траплялися і моменти, коли команди не могли вийти з цієї ситуації, а їх стан залишався таким і надалі", - зазначив він.

"Я думаю, що ця поразка дуже сильно вплинула на їх імідж. В останні дні був великий тиск на гравців і керівництво клубу. Вважаю, що завтра на поле вийде дуже мотивована команда, яка захоче реабілітувати себе після такої поразки", - зауважив Луческу.

За словами тренера Шахтаря, у першу чергу, потрібно позбутися тих помилок, які ми допустили на поле в Мадриді

"У першу чергу, потрібно позбутися тих помилок, які ми допустили на поле в Мадриді. У нас була перевага спочатку, ми створили перший же момент на третій хвилині, після якого могли забити. На жаль, помилився П'ятов - і Бензема відкрив рахунок", - нагадав він.

"І цей факт дуже сильно вплинув на всю команду - не було вже тієї сміливості у володінні м'ячем і в атакуючих діях, які мали місце до цього безглуздого гола. Не хотілося б згадувати про те пенальті, якого і близько не було, - м'яч влучив у спину. Ну і, звичайно, після вилучення Степаненка Реалу було набагато простіше", - додав фахівець.

Луческу сподівається, що побачить такий Шахтар, який був у поєдинку 4-го туру з Мальме (4:0).

"Чекаємо з нетерпінням завтрашньої гри. Ясно, що і у нас, і у Реала є проблеми зі складом, але не хотілося б, щоб та боязнь, яку ми показали після першого пропущеного м'яча в Мадриді, мала місце і завтра. Бажав би побачити таку команду, яка була в поєдинку з Мальме протягом усього матчу!", - заявив він.

"Тейшейра буде капітаном команди. Що стосується першої частини запитання (чи змінить Кобін Срну на правому фланзі, прим. ред), я ще не прийняв рішення", - підкресли Луческу, слова якого наводить прес-служба Шахтаря.

Нагадаємо, матч Шахтар - Реал відбудетьсяцв середу, 25 листопада, у Львові на стадіоні Арена Львів. Початок матчу - о 21:45.

Коментарі ()