Головне

Луческу: "Не думаю, що Зоря заслуговувала такого рахунку"

30.10.2015 22:16 419 0

Результат матчу Шахтар - Зоря занадто категоричний.

Про це заявив наставник Шахтаря Мірча Луческу, який на прес-конференції прокоментував розгромну перемогу своєї команди над луганською Зорею у 13-му турі УПЛ.

"Гра закінчилася з великим рахунком. Але я не думаю, що він відображає те, що було на футбольному полі. Напевно, перший тайм Зоря провела навіть краще за нас. Суперник створив кілька гольових моментів і міг забити. Добре, що сьогодні дуже вдало зіграв Антон Каніболоцький. Ми зробили багато помилок в центрі оборони", - зазначив він.

"Нам було дуже складно потрапити в ту зону, звідки завершуються атаки: хороша організація гри Зорі і амбіції, з якими вони вийшли на поле, не дозволяли нам це зробити. У першій половині матчу ми дуже рідко з'являлися в штрафному майданчику суперника. З нашого боку відчувалася нервозність, були помилки в середині поля", - сказав тренер Шахтаря.

Луческу зауважив, що у другому таймі все змінилося.

"У другому таймі все змінилося: Зоря неуважно зіграла в обороні - і ми відразу забили другий м'яч. Потім ми мали повну перевагу, хоча і за рахунку 2:0 у Зорі був момент. Але водночас, напевно, сьогодні був такий день, коли нам щастило. Враховуючи все вищесказане, хочу відзначити Зорю: це дуже міцна команда. А результат, чесно кажучи, занадто категоричний", - висловив думку Містер.

"Не думаю, що луганчани заслуговували такого рахунку - вони набагато сильніше. Ясно, що у них були відсутні чотири гравці. Але й ті, хто їх замінив, в першому таймі виглядали на полі дуже добре", - підкреслив Луческу, слова якого наводить прес-служба Шахтаря.

Коментарі ()