Головне

Прем'єр-ліга. 13 тур. Динамо - Металіст 2:0. Гра в борг команди з Харкова

31.10.2015 22:39 783 0
Прем'єр-ліга. 13 тур. Динамо - Металіст 2:0. Гра в борг команди з Харкова

Нинішнє протистояння Динамо та Металіста можна порівіняти зі змаганням слона та моськи. Біглий олігарх Сергій Курченко має перед командою з Харкова багатомільйонні борги по зарплаті. На базі у Високому вже футболісти не харчуються, в них вже немає гарячої води і наступним етапом стане відключення електроенергії. Перед грою з Динамо відмовився їхати до Києва Сергій Назаренко і саме через борги по зарплаті.

Нинішній Металіст грає в борг навіть для власних уболівальників і це все, що залишається робити команді Олександра Севідова. Київське Динамо в цій грі вирішувало зовсім інше завдання - провести вдалий спаринг перед матче з Челсі в Лізі чемпіонів. Команді Сергія Реброва вдалося виграти без надзусиль, граючи на першій передачі.

У перші 25 хвилин матчу, поки кияни налаштовувалися на гру, момент забити був навіть в Металіста, коли з метрів 15 по центру воріт бив Прийомов, але не поцілив навіть у рамку. Це був найнебезпечніший момент гостей за два тайми. Динамо ж довго запрягало і не так швидко поїхало. Відкрили рахунок біло-сині на 34-й хвилині, коли після комбінації Ярмоленко - Мораєс - Сидорчук забивав останній.

Ще в першому таймі Сидорчук на пару з Ярмоленко могли оформити розгром, але не вистачило точності та виручав Металіст Худжамов. У другому таймі видовищного футболу не вийшло. Металіст втратив будь-який інтерес до атаки, а Динамо грало по рахунку. У заключні 45 хвилин кияни втратили ще пару-трійку моментів, щоб збільшити рахунок.

Забило Динамо другий гол на 74-ій хвилині. Все зробив для Мораєса зробив Ярмоленко і бразильцю залишалося лише влучно підкотитися під м`яч, замкнувши простріл. Останні 15 хвилин гри Динамо намагалося забити ще один м`яч, а гравці Металіста відверто мучалися і догравали гру. У результаті Динамо отримує важливі три очки в перегонах з Шахтарем і гарний настрій перед поєдинком з Челсі в Лондоні.

Коментарі ()