Головне

Чемпіонат Англії. Вест Хем - Челсі 2:1. Чергова поразка Моуріньо

24.10.2015 19:27 889 0
Чемпіонат Англії. Вест Хем - Челсі 2:1. Чергова поразка Моуріньо

Суперник київського Динамо по ЛЧ лондонський Челсі програв черговий матч в англійському чемпіонаті. Цього разу команда Жозе Моуріньо поступилася грозі авторитетів АПЛ - Вест Хему Славена Білича. Ця поразка стала п'ятою для синіх в чемпіонаті.

Команди на великих швидкостях розпочали поєдинок, при цьому в агресії і бажанні господарі переважали команду Особливого. Це і вилилося в перший гол, який молотобійцям вдалося забити вже на 17-й хвилині. Після подачі зі стандарту м'яч опинився у Сарате, який класним ударом направив його в кут воріт Беговича.

Після цього Челсі почав грати трохи активніше, і моменти почали з'являтися біля воріт господарів. В одному з таких епізодів після удару Зума гравцям Вест Хема довелося виносити м'яч буквально з лінії воріт. Вест Хем відповів моментом, у якому на побачення з голкіпером вийшов Лансіні, однак після його удару м'яч полетів вище.

А на 44-й хвилині гри Челсі залишився в меншості після другої жовтої картки Матичу. Цей епізод викликав бурхливу реакцію гравців і тренерів синіх, з яких Террі і Фабрегас за розмови отримали жовті картки, а один із асистентів, а згодом і сам Моуріньо, були вилучені суддею на трибуни.

Однак, навіть у меншості Челсі все ж вдалося зрівняти рахунок. Правда, в цьому епізоді не обійшлося без везіння. Після кутового м'яч відскочив на Кэйхілла, якого не встигали закрити оборонці, і він з близької відстані розстріляв ворота.

І на цьому гострота біля воріт Вест Хема у команди Моуріньо закінчилася. Сині намагалися володіти м'ячем, проте просування вперед не було. А Білич вирішив кинути у бій важку артилерію в особі Енді Керрола, і це спрацювало. Після навісу Крессвелла високий англієць виграв другий поверх, і головою відправив м'яч у сітку.

Намагаючись врятувати матч Моуріньо випустив на поле Фалькао і Бабу, однак взяти очки аристократам у цій грі не судилося. Вест Хем поповнив свою колекцію скальпів грандів, у яку раніше потрапили Арсенал, Ліверпуль, Ньюкасл і Манчестер Сіті.

Чемпіонат Англії з футболу сезон 2015/2016

10-й тур

24 жовтня

Вест Хем – Челсі 2:1 (1:0)

Голи: 1:0 – Сарате (17), 1:1 – Кейхілл (56), 2:1 – Керролл (79)

Вест Хем: Адріан, Коллінз, Крессуелл, Дженкінсон, Томкінс, Лансіні (Обіанг, 82), Куяте, Нобл (Огбонна, 90), Пайе, Сарате (Керролл, 69), Сако.

Челсі: Бегович, Кейхілл, Аспілікуета (Баба, 87), Зума, Террі, Матич, Рамірес (Фалькао, 82), Фабрегас (Обі Мікел, 46), Вілліан, Азар, Дієго Коста.

Попередження: Аспілікуета (24), Матич (35), Дієго Коста (45), Фабрегас (45), Куяте (74), Вілліан (81), Обі Мікел (90).

Вилучення: Матич (44).

Коментарі ()