Головне

Динамо погодилося розглянути можливість перенесення матчу із Зорею

18.08.2015 21:29 556 0

Футбольний клуб Динамо (Київ) відправив лист на адресу генерального директора луганської Зорі Сергія Рафаїлова (копія на адресу Прем'єр-ліги України), з приводу звернення Зорі перенести матч 6-го туру Ліги Парі-Матч з 30-го серпня 2015р. на 31-е серпня 2015р.

Прес-служба столичного клубу пропонує текст листа вашій увазі.

"В Динамо Київ дуже добре розуміють й оцінюють складнощі, що виникли перед клубом Зоря у зв'язку з участю у змаганнях Ліги Європи. Це велике фізичне та емоційне навантаження, з яким команда Динамо стикається постійно протягом декількох десятків років", - йдеться у листі.

"У тому числі саме з такою проблемою клуб Динамо Київ раніше звертався з проханням до команди Зоря. На жаль, тоді ми не змогли досягти взаєморозуміння. Тим не менш, ми з розумінням ставимося до ситуації, що склалася, але хочемо зазначити наступне. Дата 31 серпня 2015 є зарезервованої датою УЄФА та ФІФА, і в цей день члени нашої команди повинні прибути в розташування своїх збірних згідно з офіційним викликом", - йдеться далі.

"Якщо ФК Зоря зможе отримати дозвіл від відповідних федерацій футболу про відстрочення часу прибуття футболіста в табори своїх команд, то тоді клуб Динамо Київ згодний розглянути можливість такого перенесення", - підкреслюється у листі.

Список зацікавлених федерацій (країн):
Україна
Португалія
Австрія
Хорватія
Сербія
Польща
Марокко
Парагвай
Д.Р.Конго

Коментарі ()