Головне

Сачко: Я не можу похвалитися, що був виразний футбол

10.08.2015 13:01 344 0

Нинішній донецький Шахтар і справді дуже сильний, можливо, і найсильніший за останній час.

Так головний тренер Ворскли Василь Сачко, якого цитує офіційний сайт "гірників", описав нічию з підопічними Мірчи Луческу.

"Грали з дуже хорошою командою - швидкою, технічною. Були заяви, що нинішній Шахтар - найсильніший за весь час. Можу погодитися: він справді сильний. Ми за останній час провели три "єврокубкових" поєдинки: це і Дніпро, і Шахтар", - сказав він.

"У нас дебютував Саша Ткаченко, воротар. Ви знаєте, у нас проблема. Зважаючи на гру, яку показувала Ворскла, я не можу похвалитися, що був виразний футбол, але ми подякували хлопцям за характер, за те, що всередині себе вони знайшли сили", - додав наставник.

За словами Сачка, після Жиліни дуже важко було налаштувати хлопців, але вони зібралися, а забити два м'ячі Шахтарю ще треба зуміти.

"Результатом, звичайно, задоволені. Зрозумійте, ми провели дуже важку гру з Жиліною. Ті нерви, емоції та переживання, через які пройшла команда два дні тому, практично неможливо відновити. Я не уявляв іншої гри з Шахтарем, я переживав про те, щоб хлопців вистачило на два тайми", - зауважив він.

"З нашого боку було багато браку, багато помилялися. У цьому випадку нічого говорити про Шахтар - це супер-команда. Хлопці помилялися, але витримали. Скористалися шансом, забили. Ми задоволені, ми раді. А налаштовували хлопців не на поразку, це точно", - пояснив тренер.

Коментарі ()