Головне

В РФС підтверджують, що московське Динамо справді можуть виключити з єврокубків

19.05.2015 19:29 174 0

Арбітражна палата Інспекції з фінансового контролю клубів Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) розгляне порушення правил фінансового fair-play з боку московського Динамо 16 червня.

Про це повідомив заступник генерального директора Російського футбольного союзу (РФС) Дмітрій Іванов.

"Засідання, на якому буде розглянуто справу Динамо, пройде 16 червня. На нього запрошені представники московського клубу. Ймовірно, рішення буде винесено у цей же день", - сказав він.

Іванов зазначив, що раніше порушення російськими клубами правил фінансового fair-play не розглядалися арбітражної палатою - санкції накладалися на основі мирових угод з УЄФА.

У результаті підписання мирових угод у травні УЄФА покарав Локомотив (штраф 5 млн євро, 3,5 з них - умовно), Краснодар (штраф 4 млн євро, 3 з них - умовно) та Ростов (штраф 200 тисяч євро).

УЄФА зажадав від клубів, щоб до сезону-2018/19 вони стали беззбитковими.

"Динамо загрожують куди серйозніші санкції", - зазначив Іванов. "Їх спектр широкий - аж до виключення з єврокубків", - цитує його ТАСС.

Московському клубу висувають провину у значному перевищенні ринкової вартості спонсорського контракту та частки зарплат футболістів у клубному бюджеті.

Коментарі ()