Головне

Гельзін: "Офіційно заявляю: ще одна така провокація з боку неадекватних фанатів, і ми можемо знятися з чемпіонату"

29.04.2015 20:18 817 0

Донецький Олімпік може знятися з розіграшу української Прем'єр-ліги.

Про це в ефірі телеканалу Футбол 2 заявив президент донецького клубу Владислав Гельзін.

"Ще раз буде така провокація - ми чи знімемося з чемпіонату, або будемо грати там, де нам хочеться. Сьогодні ми йдемо назустріч у перший і останній раз неадекватним висловлювань цих уболівальників. Якби Динамо хотіло утрясти це питання, воно б владналося", - заявив він.

"Офіційно заявляю: ще одна така провокація з боку неадекватних фанатів, і ми можемо знятися з чемпіонату. Під тиском ми грати не будемо", - додав Гельзін.

Гельзін повідомив, що запропонував службі безпеки стадіону особисто зустрітися з керівниками фан-руху Динамо, але отримав відмову.

"Запропонував службі безпеки стадіону, щоб я особисто зустрівся з керівниками фан-руху Динамо. Я б пояснив, чому ми вибрали стадіон Баннікова, але мені надійшла негативна відповідь. Не хочуть зустрічатися", - наводить слова Гельзіна Террикон.

Раніше повідомлялося, що поєдинок 1/2 фіналу Кубка України Олімпік - Динамо, який мав відбутися о17:00 на НТК імені Віктора Баннікова, було перенесено на стадіон Динамо ім. Лобановського, а сам матч відбувся о 20:00.

Коментарі ()