Головне

Сачко: "Треба було продемонструвати більше агресії"

13.04.2015 19:53 439 0

У матчі 19-го туру з Карпатами Ворскла повиннна була продемонструвати більше агресії.

Про це заявив головний тренер полтавського клубу Василь Сачко, який прокоментував нічию з Карпатами (0:0) в 19-му турі УПЛ.

"Гра була рівна. У першому таймі ініціатива була у Карпат, які створили кілька моментів. У другому таймі вже ми більше контролювали м'яч. Можливо, хлопці не відійшли після поразки у кубковому матчі. Але це все відмовки, бо треба виходити і грати", - зазначив Сачко.

"Так, як ми сьогодні грали, особливо в першому таймі ... Так не годиться. Будуть зроблені висновки. Собаки гавкають, караван іде", - сказав тренер.

За його словами, треба було продемонструвати більше агресії.

"Треба було продемонструвати більше агресії. Щоб ставити якісь завдання, потрібно грати більш агресивно. Деякі футболісти, можливо, цього не розуміють. Може вони вважають, що вони краще футболістів Карпат", - висловив думку тренер.

"Ніхто тут не краще, всі однакові. Потрібно виходити і показувати свої бійцівські якості, бути чоловіками на полі", - додав він.

За словами Сачка, позначилося на результаті також те, що з обойми команди випали Сапай та Сімінін.

"У нас випали Сапай і Сімінін, які останнім часом грали в основному складі. Це теж позначилося. Не хочу нічого говорити щодо Скляра і Пердути - вони все-таки пропустили багато часу. До того ж Скляр грав не на своїй позиції. Вони відіграли як могли. Старалися", - сказав фахівець.

"Карпати молода команда, думаю, у них є майбутнє. З повагою ставлюся до тренера львів'ян", - підкреслив Сачко, слова якого наводить офіційний сайт Ворскли.

Коментарі ()