Головне

Прем'єр-ліга. 18 тур. Іллічівець - Шахтар 2:6. Бразильське побиття

05.04.2015 16:16 464 0
Прем'єр-ліга. 18 тур. Іллічівець - Шахтар 2:6. Бразильське побиття

Донецький Шахтар прогнозовано здобув впевнену перемогу в грі з Іллічівцем. І, хоча, "переплюнути" свою молодіжку підопічним Луческу не вдалося, шість м'ячів у ворота Крюкова вони сьогодні відвантажили. Правда, і пропустили більше - двічі маріупольцям таки вдалося засмутити Каніболоцького.

Найточніше перебіг подій на футбольному полі передасть відоме футбольне гасло: "Ви нам заб'єте, скільки зможете, а ми вам - скільки захочемо".  І це, як показала гра, "гірники" не дуже ще й хотіли. Бо моментів, які команди Луческу не реалізувала назбирається ще мінімім на шість м'ячів.

Донецький клуб відкрив рахунок вже на 10-й хвилині, коли Гладкий на дальній стійці замкнув класний простріл Тейшейри. Після цього голкіпера маріупольців пробив Зубков, який забив у власні ворота. А за 10-ть хвилин до цього від автоголу Матвєєва врятувала стійка. Тут можна пожартувати про те, що гравці Іллічівця хотіли забити в цій грі хоча б у свої ворота, однак цей жарт буде невдалим.

Бо в кінцівці тайму Іллічівець зумів відіграв один м'яч. Шевчук класним ударом в дотик з лінії штрафного по неймовірній траєкторії відправив м'яч у дальній кут. Проте, ейфорію маріупольських уболівальників дуже швидко знищили Марлос і Тейшейра, які протягом п'яти хвилин двічі розписалися у воротах молодого Крюкова.

В другому таймі Іллічівець почав грати сміливіше, і дуже швидко команда Павлова отримала за це винагороду. Гринь вдруге пробив Каніболоцького з лінії штрафного. Однак, як і в епізоді з першим забитим м'ячем маріупольців, Шахтар дуже швидко відповів тим же. І знову відзначився Тейшейра, який після прострілу з флангу оформив дубль.

Останній м'яч у сьогоднішньому простистоянні трибуни Оболонь-Арени побачили вже на останніх хвилинах. Тейшейра зробив усе для Нема, і той на дальній стійці відправив м'яч у порожні ворота. У підсумку, Шахтар взяв легкі три очки, і повернув собі другу сходинку, на якій тимчасово розташувався Дніпро після перемоги над Полтавою.

Коментарі ()