Головне

Йовічевич: "Я прошу уболівальників набратися трохи терпіння"

14.03.2015 10:10 271 0

Один з козирів луцької Волині це – силова боротьба.

Таку думку висловив головний тренер Карпар Ігор Йовічевич, який прокоментував поразку своєї комади у матчі проти Волині.

"Вітаю Волинь з перемогою. Сьогодні, на жаль, у нас не вийшов той футбол, до якого ми прагнемо. Не сподобалася гра. Ми потрапили у пастку в першому таймі. Один з козирів Волині – силова боротьба. У нас випало 4-5 гравців, ми не могли знайти спокій і рівновагу", - зазначив він.

"Виходило так, що гравці вибивали м’яча незрозуміло куди, у тому напрямку, який нас не задовольняє. У другому таймі, навіть попри те, що команда не грала так як проти Дніпра та Металурга, ми створили достатньо моментів, але їх не реалізували. Волинь піднялася до єврокубкової зони, тому для нас це теж поштовх", - сказав тренер Карпат.

За словами Йовічевича, програш Карпат - виключно вина команди.

"В забобони не вірю, хіба що в чорного кота. Ми господарі своєї долі. Це виключно наша вина. Я прошу уболівальників набратися трохи терпіння. Шлях на нас чекає дуже важкий", - сказав фахівець.

"Хороші матчі чергуватимуться з провальними. Може наші уболівальники не мають стільки терпіння, як ми, тренери. Але ми впевнені, що результат і гра прийдуть. Єдине просимо нас підтримувати, бо команді не просто", - підкреслив Йовічевич, слова якого наводить прес-служба Карпат.

Коментарі ()