Головне

Маркевич: "Ми вийдемо на поле проти легендарної команди"

11.03.2015 18:16 449 0

Головний тренер Дніпра Мирон Маркевич являється давнім прихильником амстердамського Аяксу.

Про це сам тренер заявив на передматчевій прес-конференції напередодні поєдинку з нідерландським клубом.

"Як я оцінюю стан газону НСК Олімпійський? Так от, я не розумію, навіщо було Динамо і Олімпіку грати тут. Таке враження, що більше ніде грати в Києві. А стан газону - на трієчку", - зазначив він.

"Шість гравців Дніпра сидять на картках? Ну, я ж не можу говорити гравцям, десь не допрацювати, або зіграти слабкіше. Будемо сподіватися, що всі вони не отримають дискваліфікації", - сказав Маркевич.

За його словами, нападник Матеус точно не зіграє з Аяксом, також проблеми з лідером Дніпра Євгеном Коноплянкою.

"У нас зараз ще буде тренування і після неї вже можна буде сказати, хто в якому стані. Матеус точно не буде грати, були також проблеми у Коноплянки", - повідомив тренер.

"Так, переїзди з Дніпра до Києва і назад викликають трудощі. Краще грати і тренуватися в одному місці", - зауважив фахівець.

Маркевич також заявив, що являється давнім прихильником Аяксу.

"Я давній шанувальник Аякса, коли там ще грав Кройфф, і команда вигравала Лігу Чемпіонів. Тоді їх футбол - це було щось нове. Так, що завтра ми вийдемо на поле з легендарною командою. Вік не грає особливої ролі, адже всі прекрасно навчені і як складеться матч, ми завтра і побачимо", - сказав тренер Дніпра.

"Також, для мене дуже приємно зіграти на стадіоні в Нідерландах, адже він постійно заповнений. Моя команда любить грати, коли багато глядачів. Сподіваюся, що обидва колективи покажуть хороший футбол", - підсумумав Маркевич, слова якого наводить xsport.ua.

Раніше повідомлялося, що Дніпру і Аяксу заборонили тренуватися на полі НСК Олімпійський перед завтрашнім матчем.

Коментарі ()