Головне

Титан припиняє існування

11.06.2014 15:03 1254 0

Керівництво ПрАТ "Кримський Титан" (Армянськ) прийняло рішення розформувати футбольну команду Титан.

Про це повідомив член ФК Титан Денис Ситник.

Він розповів, що футбольна команда чекала рішення ФІФА щодо включення клубу Титан в Чемпіонат Росії. Однак Міжнародна федерація футболу заборонила РФ приймати кримські клуби в свій чемпіонат, оскільки вони афілійовані до Федерації футболу України.

"Весь цей час футболісти перебували в стані невизначеності, нам не виплатили заробітну плату за травень. А кілька днів тому керівництво клубу повідомило нам, що команда розформовується", - говорить Денис Ситник.

За його словами, президент клубу Сергій Косенко пояснив це тим, що кримська команда не може грати в чемпіонаті України, а в чемпіонат Росії її не взяли.

"У всіх футболістів контракти з клубом, у одних вони закінчуються взимку, а в інших через рік. За законодавством вони повинні були попередити нас про розформування команди за 2 місяці і виплатити нам всю заборгованість по зарплаті і премії", - зазначив Ситник.

Команда Титана має намір захищати свої права та інтереси, футболісти звернулися до прокуратури Армянська із заявою з приводу порушення умов контакту, зокрема, невиплати зарплати і премій.

За словами Ситника, керівництво клубу обіцяє виплатити всю заборгованість тільки в обмін на розірвання контракту за обопільної згоди, пишуть Новости Крыма.

Раніше повідомлялося, що Титан може продовжити виступи в чемпіонаті України.

Коментарі ()