Головне

Прем'єр-ліга. Матч 22 туру. Севастополь - Металіст. 0:2. Легка прогулянка харків'ян у Києві

07.05.2014 23:18 427 0
Прем'єр-ліга. Матч 22 туру. Севастополь - Металіст. 0:2. Легка прогулянка харків'ян у Києві

Поєдинок між Севастополем і Металістом після декількох переносів нарешті був зіграний сьогодні в Києві на стадіоні Динамо імені Валерия Лобановского. Для харківської команди цей поєдинок був важливим, адже команда у разі перемоги зберігала шанси зачепитися за друге місце, яке дає право виступати у Лізі чемпіонів. Зі своїм завданням підопічні Рахаєва впоралися без особливих проблем, перегравши невмотивований Севастополь, який вже ні на що у цьому сезоні не претендує.

Харківський клуб розпочав поєдинок агресивно і вже на 8-й хвилині матчу Хав'єр після рикошету від Чуваєва забив перший м'яч. Фактично через десять хвилин подвоювати рахунок міг Бланко, але його удар низом після передачі п'ятою від Клейтона парирував з кута воріт Чуваєв. На 36-й хвилині Металіст таки подвоїв рахунок зусиллями Бланко і Вільягри, другий здорово низом віддав на вільного Себастьяна, і той з декількох метрів розтріляв ворота суперника. Де були на той момент захисники Севастополя і чим вони займалися - досі незрозуміло.

Другий тайм розпочався з атаки Севастополя, у підсумку якої вище воріт пробив Міщенко. Через декілька хвилин у руки Шусту "снаряд" запустив Ярошенко. На цьому потуги номанільних господарів відігратися закінчился, і за справу знову взявся Металіст. Загалом у другій половині матчу команда створила дуже багато моментів, однак то захисники на заваді удару стояли, то Чуваєв показував дива воротарської майстерності.

Хороший момент забити 3-й гол Металіст мав на 65-й хвилині: Спочатку Бланко приклався у лівий кут воріт - Чуваєв впорався, згодом Азеведо по краю прорвався, виконав простріл у карний майданчик, однак на передачу цю не встиг Гомес, який міг забивати вже в порожні ворота. На 72-й хвилині непоганий шанс скоротити відставання мав Кузнєцов, втім спочатку влучив у голкіпера, а після відскоку зовсім пробив неточно.

В останні 6-7 хвилин матчу Севастополь спробував організувати останній штурм, однак забити бодай один гол команда Ангела Червенкова так і не змогла. У підсумку переконлива перемога харківського клубу з рахунком 2:0, який тепер відстає від Дніпра всього на два очки.

Коментарі ()