Головне

Коньков: "Не можна відбирати радість футболу у сотень тисяч кримчан"

18.04.2014 15:26 386 0

Кримські футбольні клуби є невід'ємною частиною українського футболу і повинні залишатися нею і в майбутньому.

Про це заявив Президент Федерації футболу України Анатолій Коньков, який окреслив свою позицію, щодо подальшої участі кримських клубів у Чемпіонаті України.

"Кримські футбольні клуби є невід'ємною частиною українського футболу і повинні залишатися нею і в майбутньому. У них повинна бути можливість постійно грати для своїх уболівальників, виборювати право виступати в європейських турнірах. В Україні таке право і можливість у клубів є", - зазначив він.

"Ми зобов'язані діяти і приймати зважені рішення в ім'я футболу і його багатомільйонної аудиторії уболівальників. Тому всі спортивні функціонери, які отримали мандат довіри, повинні дотримуватися букви закону, спортивного духу і виправдовувати надії уболівальників на те, що футбол буде залишатися поза політикою, і даруватиме позитивні емоції і радість", - сказав очільник ФФУ.

За його словами, Федерація футболу веде свою діяльність виключно на підставі Статуту, документів і регламентів, які регулюють діяльність всіх регіональних футбольних федерацій та організацій.

"Ми і надалі будемо неухильно слідувати закону і всі рішення щодо майбутнього українського футболу приймати колегіально, після зваженого всебічного вивчення та обговорення", - наводить слова Конькова terrikon.com.

Коментарі ()