Головне

Прем'єр-ліга. 22 тур. Динамо - Металург З. 4:0. Розбиратися не потрібно

22.03.2014 22:00 811 0
Прем'єр-ліга. 22 тур. Динамо - Металург З. 4:0. Розбиратися не потрібно

Запорожці, які все так же знаходяться на передостанньому місці турнірної таблиці, в черговий раз не змогли уникнули поразки. На цей раз підопічні Олега Тарана отримали урок футболу від київського Динамо. Кияни володіли позиційною перевагою впродовж усієї зустрічі, періодично створювали моменти біля воріт суперника і, зрештою, справедливо здобули три очки

Вже з перших хвилин матчу стало зрозуміло, що гості будуть грати від оборони, а щодо атаки, то кобмінаційної гри попереду у Металурга не було і близько. Перераховувати всі моменти господарів поля у першому таймі немає сенсу, моменти біля воріт Боровика виникали дуже часто. Свого кияни домоглися на 45-й хвилині матчу. Сілва, який дуже багато завантажував зі свого флангу у штрафний майданчик суперника, таки знайшов пасом голову Мбокані: конголезець вдало пробив у правий кут воріт Боровика і відкрив рахунок у матчі.

На самому початку другого тайму Металург був дуже близький до того, щоб відновити паритет: контратака гостей завершилася прострілом від Пісоцького з правого флангу в центр штрафного майдачника на Юсова, однак вдало у цьому епізоді зіграв Рибка, який вчасно вийшов на перехоплення і зумів відбити удар Дмитра метрів з дев'яти.

Надалі знову продовжилася гегемонія Динамо, футболісти якого створили ще декілька небезпечних моментів, чого вартий тільки постріл Мбокані у поперечку після навісу від Ярмоленка. Переломний момент гри відбувся після серії замін від Блохіна, який на 68-й хвилині змінив Беланда Аруною, а на 74-й замість Ленса випустив Гусєва.

Олег і став справжнім героєм матчу. Спочатку він після розрізної передачі від Аруни зробив рахунок 2:0, трохи згодом півзахисник скористався помилкою Нестерова і оформив дубль, а вже під завісу матчу сам вивів на побачення з Боровиком Мбокані, який і довів рахунок у матчі до розгромного - 4:0.

Ця перемога дозволила Динамо впритул наблизитися до двох лідерів чемпіонату - Шахтаря і Дніпра.

Коментарі ()