Головне

Луческу: Чемпіонат України має розпочатися в найближчі дні

03.03.2014 18:27 399 0

Чемпіонат України з футболу має поновитися в найближчі дні.

Про це заявив головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу.

"Життя в Україні триває. Ми чекаємо повернення наших футболістів зі збірних. Готові почати чемпіонат вже цього тижня. Це дуже-дуже важливо зараз! Футбол може допомогти, запевняю вас. Тому що Україна - країна з величезною кількістю уболівальників, людей, які живуть футболом, люблять його.

Вони хочуть повернутися на стадіони, підтримувати свої команди, переживати спортивні, а не політичні емоції. Для цього я, іноземець, залишаюся тут, в Україні! Сподіваюся, Федерація футболу України і Прем'єр-ліга приймуть вірне рішення.

У цій ситуації вони повинні узяти на себе відповідальність і негайно відновити чемпіонат. Його старт дасть усім відчуття того, що країна повертається до нормального життя. Це дуже важливо для нас. Для цього я тут, ми тренуємося з командою, готуємося до продовження змагань. І я думаю, що усі інші наставники роблять те ж саме.

Зараз немає необхідності від'їжджати з країни. Навіщо? Це був би сигнал нашої слабкості. А ми не слабкі! У нас все нормально. Ми зіграли матчі в Лізі Європи, і ми побачили суддівство. На мою думку, невипадково чотири українські команди вилетіли з Ліги Європи. Річ у тому, що ніхто не хоче зараз приїжджати в Україну. Тому ми зобов'язані дати відчути всьому світу, що приїжджати сюди можна з будь-якого регіону і будь-якої країни, - цитує Луческу офіційний сайт клубу.

Коментарі ()