Головне

Мойєс: "Потрібно завершити груповий етап без поразок"

09.12.2013 18:21 286 0

Для "Манчестер Юнайтед" важливо забезпечити собі кращий варіант в плей- офф та завершити груповий етап без поразок.

Таку думку на прес-конференції, присвяченій майбутньому матчу групового етапу Ліги чемпіонів з "Шахтарем" висловив головний тренер "червоних дияволів" Девід Мойєс.

"Дуже важливо забезпечити собі кращий варіант в плей- офф, завершити груповий етап без поразок. Найголовнішим для нас було пройти в наступний раунд, ми вже впоралися з цим завданням. Тепер потрібно перемогти завтра", - зазначив він.

"Так, ми граємо не зовсім стабільно. У деяких поєдинках ми виглядаємо краще, ніж в інших. Сподіваємося, що в цьому матчі на нашому боці буде удача і ми переможемо", - сказав він.

За його словами, зараз перехідний період для всього клубу в цілому.

"Я беру повну відповідальність на себе за те, як ми виступали в чемпіонаті, Лізі чемпіонів. Іноді ми грали не дуже добре, я несу за це відповідальність. Останнім часом ми грали не так , як того хотілося", - зауважив фахівець.

"Ми бажали внести якісь удосконалення, але, на жаль, вони не принесли результату. Програли два матчі на власному полі, у нас не було можливості швидко згуртуватися, щоб діяти, як хотілося б", - цитує Мойєса прес-служба "Шахтаря".

Коментарі ()