Головне

Грозний: "В принципі, могли не програвати"

10.11.2013 09:19 513 0

Класним командам можна протистояти на рівних, якщо дисципліновано грати в обороні та реалізовувати моменти.

Про це після поразки від "Шахтаря" сказав наставник "Говерли" В'ячеслав Грозний, якого цитує офіційний сайт донецького клубу.

"Ми грали з командою, яка бере участь у Лізі Чемпіонів. І яка не готується до матчу у Лізі Чемпіонів, а виставляє повний склад, бойовий комплект. Так вийшло, що перед нами "Шахтар" не виграв у "Байєра", поступився "Волині"... Плюс , звичайно, емоційний стан та інші складові були проти нас", - сказав він.

"Ми мали кілька моментів, але їх треба реалізовувати - це перший аспект. Практично повністю закрили і не давали можливості грати Срні. Відбувалася зміна позицій. Косту й одного футболіста з центральної зони наші гравці іноді не встигали страхувати", - додав тренер.

За словами Грозного, стартова швидкість у "Шахтаря" вища, ніж у "Говерли".

"Я хочу, щоб мене правильно зрозуміли. По суддівству: на мій погляд, на погляд експертів, Савич виграв позицію за м'яч, Кривцов схопив його рукою та наступив на ногу. Це пенальті, а не жовта картка за симуляцію", - зауважив він.

Окрім того, наставник зазначив, що не шукає якихось підводних каменів і причин для поразки.

"Шахтар", звичайно, кращий, ніж ми. Команда високого рівня. Але, в принципі, могли не програвати. Будемо дивитися, як протистояти класним командам. Це просто, якщо дисципліновано грати в обороні, реалізовувати моменти. На жаль, програли, нічого не зробиш", - підсумував Грозний.

Нагадаємо, Грозний відмовився від спілкування зі ЗМІ перед матчем з "Шахтарем".

Коментарі ()