Головне

"Волинь" знову просить Конькова заступитися за клуб

30.10.2013 22:11 786 0

Футбольний клуб "Волинь" повторно звернувся до президента ФФУ Анатолія Конькова із проханням особисто втрутитися у ситуацію, яка склалася навколо питання  щодо колективного членства ФК "Волинь" у Федерації футболу Волині.

Про це повідомляє офіційний сайт луцького клубу.

"Волинь" повторно інформувала Анатолія Конькова про те, що у разі продовження протиправного  тиску з боку нинішнього керівництва ФФВ клуб може припинити своє існування, оскільки буде позбавлений можливості виступати у змаганнях серед клубів Прем'єр-ліги.

"Уже найближчим часом усі футбольні функціонери, зможуть побачити  повтор ситуації з нещодавнім зникненням з футбольної мапи України таких самобутніх і сильних клубів як "Кривбас" та "Арсенал".  Жоден із інвесторів не візьметься фінансувати клуб, який усілякими неправовими  методами не допускають до змагань", - йдеться у новому зверненні "Волині" до президента ФФУ. –
"Нині регіональні футбольні керівники  змушують клуб акцентувати свою роботу не на спортивній складовій, а займатися лише юридичним захистом, своїх правових позицій".

Тому ФК "Волинь" просить Конькова терміново втрутитися у ситуацію, яка виникла навколо питання членства у регіональній федерації футболу, а це своєю чергою тісно зв’язано із проведенням звітно-виборної конференції ФФВ, яка запланована на 14 листопада.

Нагадаємо, що 21 жовтня ФК "Волинь" уже звертався до ФФУ із листом, у якому інформував суть проблеми.

Коментарі ()