Головне

Прем'єр-ліга. "Дніпро" - "Говерла" 1:0. Перемога на класі

11.08.2013 18:47 1272 0
Прем'єр-ліга. "Дніпро" - "Говерла" 1:0. Перемога на класі

Два попередні поєдинки "Дніпра", хоч і завершилися з протилежними результатами, але лишили однаково багато запитань до дій команди в обороні. І схоже, що після цього Рамос зробив потрібні висновки й доніс їх до своїх підопічних.

В матчі з "Говерлою" дніпропетровці не громили суперника, не створювали великої кількості гольових нагод, але в захисті відіграли надійно і, як результат, достатньо впевнено здобули три очки.

Тривога за тили "Дніпра" виникла лише одного разу, коли після дальнього удару Бойко з першої спроби не втримав м’яча в руках і той, випавши, ледь не закотився до воріт. Та, крім цього випадку, сьогодні господарі обійшлися без пожеж, а свій єдиний гол знайшли в кінцівці першого тайму. В гольовій атаці взяли участь Селезньов і Джуліано, а переправив м’яча до воріт Надя Нікола Калініч.

По перерві "Дніпро" продовжив грати розважливо, не йдучи стрімголов уперед. Замість цього Рамос вирішив дочекатися, доки Грозний дасть команду на штурм, і ловити суперника на контратаках. І ця тактика цілком могла призвести до успіху – Коноплянка, Матеус, Джуліано, Зозуля, Шахов не один раз виривалися на вільний простір. Однак цього вечора удача господарям більше не посміхнулася: або не вистачало влучності гравцям атаки, або Надь діяв надійно.

"Перемога на класі" - саме такий термін прийнято вживати, коли фаворит не показує у матчі проти іменитого суперника нічого надзвичайно, але при цьому здобуває бажаний результат. Саме так можна охарактеризувати сьогоднішню гру. Але є ще одне прислів’я: "Стабільність – ознака класу". Чи є ця стабільність зараз у "Дніпра", можна буде побачити за тиждень у Севастополі.

Коментарі ()